söndag 20 september 2009

Mammas bord är klart.


Igårkväll gjorde jag klart bordet. Hade inte målat klart benen på det. Skivan är alltid roligast att göra. Resultatet blev ganska bra tycker jag, iallafall om man jämför med innan. Perfekt som soffbord till mamma=)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!! hittade din sida, när jag sökte på hur man textar på möbler...såg dit fina bord du gjort:).. jag älskar väggtexter och har köpt några st:) men blir ganska dyrt i längden...så testade idag att texta själv... det jag undrar över är hur du går till väga när du gör dina texter??
Tacksam för svar!! gärna till min mail, brissman_m@hotmail.com...
MVH maria

Elisabet sa...

Hejsan=) jag skriver för hand. Använder ingen mall. Brukar inte spela någon roll om man skriver lite kladdigt för man slipar bort den mesta färgen med slippapper. Ta en vattenbaserad mörkgrå färg, skissa upp texten med blyerts och måla sen texten med en fin liten pensel. Jag har tagit inspiration av himlarum.blogspot.com Hon gör jättevackra texter i fransk stil. Lycka till och tack för komplimangen=)

Elisabet sa...

......gör likadant med väggtexter men måste vara lite noggrannare eftersom man inte slipar bort. Finns även små projektorer att köpa. Brukar använda min ibland. Tror dom finns på Kinn.se Kommer inte ihåg vart jag köpte min. Lägger bilden du vill ha direkt under den och sen blir den förstorad upp mot väggen. Lycka till=)